Rita Art Chalet

Logo_250x272

Termeni si conditii

VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE ACESTI TERMENI SI CONDITII GENERALE DE REZERVARE

Acesti termeni si conditii generale de rezervare constituie un contract legal si obligatoriu intre complexul Rita Art Chalet si turistul/grupul de turisti care beneficiaza de facilitatile de cazare oferite pentru vacante si perioade de scurta durata si reglementeaza utilizarea cabanelor.
Prin luarea la cunostinta a acestui contract (semnare) partile se angajeaza sa respecte in mod corespunzator toate prevederile mentionate mai jos.

Cuprins

REZERVARE SI PLATA
 
ANULAREA REZERVARII

Va rugam sa retineti ca in cazul in care rezervarea este anulata, modificata sau in caz de neprezentare – AVANSUL NU SE RESTITUIE. Modificarea datelor de rezervare se poate face doar in functie de disponibilitate si doar daca se face in decurs de 3 zile de la plata avansului. In cazul sarbatorilor legale (Craciun, Revelion, Paste, 1 Decembrie) daca anularea rezervarii se face cu mai putin de 90 de zile calendaristice, politica de anulare va fi plata a 100% din suma totala a rezervarii.

ACCESUL OASPETILOR/TURISTILOR

Intrarile si iesirile se fac dupa urmatorul program: Check-in: incepand cu ora 16 Check-out: pana la ora 11 In cazul in care cabanele RITA ART CHALET nu sunt rezervate cu o zi inainte sau o zi dupa perioada solicitata, orele de check-in, respectiv check-out, pot fi modficate in functie de cerintele si necesitatile turistilor. Oaspetii vor avea la dispozitie intregul complex RITA ART CHALET in cazul in care rezerva cele 8 camere, in totalitate, iar accesul la zona Spa va fi disponibil dupa plata acestor servicii.

CE OFERA RITA ART CHALET

Complexul RITA ART CHALET dispune de 2 cabane cu acces gratuit Wi-Fi Vintage RITA are 4 camere cu pat matrimonial (3 camere cu pat 180x200 + 1 camera cu pat 160 x 200), 2 bai, 1 living cu semineu, o bucatarie complet utilata, o zona de luat masa, o terasa exterioara cu mese, scaune, balansoar, 2 sezlonguri si o terasa inchisa cu pereti si acoperis din sticla White RITA are 4 camere cu paturi matrimoniale (160x200) prevazute fiecare cu bai proprii si balcoane. Intre cele 2 cabane se afla locul de dining si socializate pentru 16 persoane, precum si zona spa (Wi-fi gratuit), zona de relaxare in gradina de 60 de ari, acces spre padurea din spatele cabanelor. *Pentru utilizarea zonei Spa formata din ciubar, sauna, hamam se va percepe o taxa de 900 de lei pe zi Va rugam sa anuntati cu cel putin o zi inaintea sosirii pentru a putea pregati ciubarul deoare acesta necesita minim 8 ore pentru a fi incalzit si igienizat.

REGULI SI OBLIGATII TURISTI

Turistii se angajeaza sa utilizizeze cabana intr-un mod responsabil si respectuos.

Turistii vor respecta regulile de utilizare si securitate stabilite de proprietar.

Turistii sunt responsabili pentru pastrarea curateniei si a ordinii in interiorul cabanelor si trebuie sa lase unitatea in aceleasi conditii in care a fost receptionata, inclusiv bucataria, zona de dining si gratarul.

In cazul in care nu puteti face acest lucru, va oferim posibilitatea de a achita 300 de lei pentru curatenia suplimentara.

Numarul de persoane care poate ocupa cabanele nu poate depasi capacitatea maxima specificata de detinatorul RITA ART CHALET, adica 16 persoane adulte si din acest motiv este necesara confirmarea numarului exact de persoane (adulti + copii).

ATENTIE! Copii vor fi supravegheati permanent de catre un adult, nu suntem raspunzatori pentru eventualele accidente.

FUMATUL este STRIC INTERZIS in interiorul complexului RITA ART CHALET.

Se poate fuma doar in spatiile special amenajate, adica pe terasele exterioare. In cazul in care aceste reguli nu sunt respectate, veti avea de achitat o taxa de igienizare de 1200 de lei.

Va rugam sa depozitati gunoiul selectiv, in cosurile special amenajate. In cazul in care nu se respecta aceasta cerinta, gunoiul va fi luat de catre clienti/turisti.

Accesul cu animale de companie este permis in conditiile in care sunt atent supravegheate si nu vor aduce nici un fel de prejudicii cabanelor. Orice daune cauzate cabanelor sau proprietatii aferente vor fi suportate financiar de catre turisti/client.

Acestia trebuie sa notifice imediat detinatorului cabanei despre orice daune sau defectiuni aparute in timpul sederii.

In cazul in care un turist face rezervarea pentru un grup si plata avansului este achitata de el pentru acel grup, atunci persoana respectiva este direct raspunzatoare material pentru orice anulare individuala din cadrul acelui grup precum si pentru prejudiciile materiale cauzate de turisti pe toata perioada sederii.

In caz de anulare a rezervarii, avansul platit va fi retinut, indiferent de data la care se solicita anularea. In cazul unei anulari facute de catre detinatorul cabanei din motive independente de vointa sa, turistului/clientului ii va fi rambursata inteagra suma achitata.