Rita Art Chalet

Logo_250x272

Privacy Policy


Last Updated On 17-Jul-2023
Effective Date 17-Jul-2023

Această Politică de Confidențialitate descrie politicile BUTNARIU LILIANA TINCUTA PERSOANA FIZICA AUTORIZATA, LOC. VORONET, ORAS GURA HUMRULUI, JUDET SUCEAVA, ZONA POIANA LUI MACARIE, NR. 6, REGISTRU COMERTULUI – F337862/2022, CIF: 47314360, email: contact@ritaartchalet.ro, phone: +40744766267, cu privire la colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor dumneavoastră pe care le colectăm atunci când utilizați website-ul nostru (https://ritaartchalet.ro) ("Serviciul"), această Politică de Confidențialitate descrie politicile noastre. Prin accesarea sau utilizarea Serviciului, sunteți de acord cu colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor dumneavoastră în conformitate cu această Politică de Confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu aceste condiții, vă rugăm sa nu accesați sau să utilizați Serviciul.

Putem modifica această Politică de Confidențialitate în orice moment, fără nicio notificare prealabilă către dumneavoastră, și vom publica versiunea revizuită a Politicii de Confidențialitate pe Serviciu. Politica revizuită va intra în vigoare în termen de 180 de zile de la momentul publicării acesteia pe Serviciu, iar continuarea accesului sau utilizării Serviciului după acest moment va reprezenta acceptul dumneavoastră al Politicii de Confidențialitate revizuite. Vă recomandăm, prin urmare, să revizuiți periodic această pagină.

Cuprins

 1. Informațiile pe care le colectăm:

  Vom colecta și prelucra următoarele informații personale despre dumneavoastră:

  1. Nume
  2. Adresa de email
  3. Numar de telefon
  4. Informații de plată
 2. Cum folosim informațiile dumneavoastră:

  Vom folosi informațiile pe care le colectăm despre dumneavoastră în următoarele scopuri:

  1. Prelucrarea plăților
  2. Gestionarea rezervărilor clienților.

  n acest scop, vă vom solicita consimțământul și vom utiliza informațiile dumneavoastră doar după ce primim consimțământul dumneavoastră și apoi, numai în scopul(urile) pentru care ați acordat consimțământul, cu excepția cazului în care suntem obligați să procedăm altfel în conformitate cu legea.

 3. Cum împărtășim informațiile dumneavoastră:

  Nu vom transfera informațiile dumneavoastră personale către nicio terță parte fără a solicita consimțământul dumneavoastră, cu excepția unor circumstanțe limitate descrise mai jos:

  1. Analytics
  2. Colectarea și procesarea datelor.

  Cerem terțelor părți să utilizeze informațiile personale pe care le transferăm către ei doar în scopul pentru care au fost transferate și să nu le păstreze pentru o perioadă mai lungă decât este necesar pentru îndeplinirea scopului respectiv.

  Putem dezvălui, de asemenea, informațiile personale în următoarele situații: (1) pentru a respecta legile, reglementările, ordinele judecătorești sau alte procese legale aplicabile; (2) pentru a aplica acordurile dumneavoastră cu noi, inclusiv această Politică de Confidențialitate; sau (3) pentru a răspunde la reclamații potrivit cărora utilizarea Serviciului de către dumneavoastră încalcă drepturile unei terțe părți. Dacă Serviciul sau compania noastră este fuzionată sau achiziționată de o altă companie, informațiile dumneavoastră vor fi unul dintre activele transferate noului proprietar.

 4. Păstrarea informațiilor dumneavoastră:

  Vom păstra informațiile dumneavoastră personale cu noi pentru o perioadă de 90 de zile până la 2 ani după ce utilizatorul își încheie contul sau atâta timp cât avem nevoie de ele pentru a îndeplini scopurile pentru care au fost colectate, așa cum este detaliat în această Politică de Confidențialitate. S-ar putea să avem nevoie să păstrăm anumite informații pentru perioade mai lungi, cum ar fi înregistrările / raportările conform legii aplicabile sau din alte motive legitime, cum ar fi aplicarea drepturilor legale, prevenirea fraudelor, etc. Informațiile reziduale anonime și informațiile agregate, care nu vă identifică (direct sau indirect), pot fi stocate pe termen nelimitat.

 5. Your Rights:

  n funcție de legea aplicabilă, puteți avea dreptul să accesați și să corectați sau să ștergeți datele dumneavoastră personale sau să primiți o copie a acestora, să restricționați sau să vă opuneți prelucrării active a datelor dumneavoastră, să ne solicitați să partajăm (transferăm) informațiile dumneavoastră personale către o altă entitate, să vă retrageți consimțământul acordat pentru prelucrarea datelor dumneavoastră, să depuneți o plângere la o autoritate competentă și alte drepturi care pot fi relevante în conformitate cu legile aplicabile. Pentru a exercita aceste drepturi, puteți scrie la adresa contact@ritaartchalet.ro. Vom răspunde solicitării dumneavoastră în conformitate cu legea aplicabilă.

  Rețineți că dacă nu ne permiteți să colectăm sau să prelucrăm informațiile personale necesare sau retrageți consimțământul pentru prelucrarea acestora în scopurile necesare, este posibil să nu puteți accesa sau utiliza serviciile pentru care s-au cerut informațiile dumneavoastră.

 6. Cookies Etc.

  Pentru a afla mai multe despre cum folosim aceste tehnologii de urmărire și despre opțiunile dumneavoastră în legătură cu acestea, vă rugăm să consultați politica noastră de confidențialitate. Politica de confidentialitate.

 7. Security:

  Securitatea informațiilor dumneavoastră este importantă pentru noi și vom utiliza măsuri de securitate rezonabile pentru a preveni pierderea, utilizarea greșită sau modificarea neautorizată a informațiilor dumneavoastră aflate sub controlul nostru. Cu toate acestea, având în vedere riscurile implicate, nu putem garanta o securitate absolută și, prin urmare, nu putem asigura sau garanta securitatea oricăror informații pe care le transmiteți către noi și o faceți pe riscul dumneavoastră.

 8. Legături către terțe părți și utilizarea informațiilor dumneavoastră:

  Serviciul nostru poate conține link-uri către alte site-uri web care nu sunt operate de noi. Această Politică de Confidențialitate nu abordează politica de confidențialitate și alte practici ale oricăror terțe părți, inclusiv a oricărui terț care operează un site web sau serviciu la care se poate accesa printr-un link de pe Serviciu. Vă sfătuim cu tărie să revizuiți politica de confidențialitate a fiecărui site pe care îl vizitați. Nu avem control asupra conținutului, politicilor de confidențialitate sau practicilor site-urilor sau serviciilor unor terțe părți și nu ne asumăm nicio responsabilitate în acest sens.

 9. Plângeri / Responsabil pentru Protecția Datelor:

  Dacă aveți orice întrebări sau preocupări legate de prelucrarea informațiilor dumneavoastră pe care le avem, puteți trimite un e-mail la Ofițerul pentru Plângeri la adresa: Numele: Butnariu Liliana Tincuța Persoană Fizică Autorizată Adresă: Loc. Voronet, Gura Humorului, Suceava,zona POIANA LUI MACARIE, NR. 6, CIF: 47314360, E-mail: contact@ritaartchalet.ro Vom aborda preocupările dumneavoastră în conformitate cu legea aplicabilă.