Rita Art Chalet

Logo_250x272

WELCOME TO

BUCOVINA

NATURA

Situată în nordul României, Bucovina este o regiune încântătoare, cunoscută pentru peisajele sale spectaculoase și biodiversitatea bogată. Natura se dezvăluie în toată splendoarea sa, oferind o experiență unică și memorabilă.

Descoperă magicile atractii in Bucovina prin satele pitorești, unde casele tradiționale din lemn și bisericile vechi pictate te poartă într-o călătorie în trecut. Aici, puteți experimenta tradițiile și cultura locală autentică, bucurându-vă de ospitalitatea bucovinenilor și de bucatele lor tradiționale delicioase.
sights in bucovina
manastirea Voronet

MANASTIREA VORONET

Mănăstirea Voroneț, cunoscută și sub numele de „Capela Sixtină a Estului”, este una dintre cele mai faimoase mănăstiri din Bucovina și se remarcă prin frescele sale impresionante și faimosul său albastru Voroneț ce atrage turisti din toata lumea.

MANASTIREA HUMOR

Mănăstirea Humor este o bijuterie arhitecturală din Gura Humorului, recunoscută pentru frescele sale vibrante și colorate, care relatează povești biblice. Este un important obiectiv turistic, oferind o incursiune captivantă în arta religioasă medievală românească.

manastirea Humor
partie ski in muntii rarau

SKI

Stațiunea de schi Rarău, situată în Bucovina, oferă iubitorilor sporturilor de iarnă posibilitatea de a se bucura de pârtii bine pregătite și peisaje montane spectaculoase. Cu facilități moderne și trasee diverse, Rarău este o destinație ideală pentru pasionații de schi și snowboarding.